Over ons

 Het verhaal achter Mediakoning:

In 2015 hadden wij onze eerste mediaspeler in handen. Met veel plezier hadden wij deze thuis in gebruik. De mediaspeler afspelen werd onze favoriete bezigheid. Na enkele weken wisten wij precies hoe de mediaspeler in elkaar zat. Wij kwamen tot de conclusie dat er vast betere, snellere, modernere mediaspelers op de markt moesten zijn. In onze zoektocht hiernaar zijn wij verschillende mediaspelers tegen gekomen, de een nog spectaculairder dan de andere. De mediaspelers hadden onze harten veroverd. Wij wisten dat veel meer mensen blij zouden worden van een mediaspeler, zo is onze missie ontstaan om een van de grootste leveranciers te worden van mediaspelers en IPTV ontvangers.

Beverwijk

Onze eerste verkoopervaringen hebben wij opgedaan in Beverwijk. In 2016/ 2017 bemanden wij vier kramen op verschillende standplaatsen, dit hebben wij altijd met veel plezier gedaan. Echter vonden wij dat het tijd werd voor de volgende stap. Wij voorzien onze collega’s in Beverwijk nog wel van mediaspelers.  

Waar staan wij nu:  

Mediakoning heeft meer dan 100 verschillende TV ontvangers en mediaspelers, deze zijn te verkrijgen bij 1 van onze afhaalpunten.  

 

Showroom

In Amsterdam bevindt zich onze showroom. Hier staan wij graag voor je klaar om je te adviseren en  te informeren. Ook is het mogelijk om een demonstatie te krijgen. Wij zorgen ervoor dat je met de juiste mediaspeler het pand weer verlaat. 

 

Meerdere afhaallocaties

Wij werken samen met partners in Rotterdam, Enschede en Beverwijk. Dit maakt het mogelijk om op meerdere locaties onze mediaspelers op te halen. 

 

Waarom kies je voor Mediakoning

Wij zijn gespecialiseerd in IPTV ontvangers en mediaspelers hierdoor kunnen wij je precies vertellen hoe deze werken. Ook hebben wij duidelijke handleidingen op onze webshop en bieden wij support indien nodig. Wij verkopen alleen producten die wij zelf getest hebben. 

Ook verkopen wij alleen originele producten die uit eigen voorraad leverbaar zijn. Bestel je voor 20.00 dan doen wij er alles aan om de volgende dag te leveren!
Ben je niet tevreden? Dan kan je het product, binnen de bedenktijd, gratis retourneren.

 

Verzending

Bij Mediakoning is het vóór 20:00 besteld, morgen in huis!


Internationaal


Med
iakoning verzendt producten over de hele wereld.

Tevreden klanten  

Er zijn al honderden tevreden klanten voor jou die in bezit zijn van een of meerdere mediaspelers van Mediakoning.
Onze tevreden klanten vormen het succes van Mediakoning. Reviews kan je terug zien op facebook, google en Webwinkel keurmerk.
 

 

De waardering van www.mediakoning.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2304 reviews.
Jouw winkelwagen