formuler-z-nano

Formuler-z-nano-banner

FORMULER Z Nano UNBOXING

FORMULER Z Nano

Formuler Z Nano

De Budget-friendly IPTV ontvanger van Formuler is uit, de Formuler Z Nano. Met deze box kunnen heeft iedereen hoogwaardig content in huis. Met deze budget-box heeft iedereen een My TV Online IPTV ontvanger in de woonkamer. De ontvanger ondersteunt Ful HD 1080P in HEVC, dit wil zeggen dat het de beste beeldkwaliteiten ondersteunt van IPTV. HEVC is een zuinige videotechniek, die zorgt voor goed beeldkwaliteit met minder internet- en stroomverbruik. De ontvanger is dus niet alleen voordelig, maar ook slim.

De Formuler Z Nano ondersteunt al jouw IPTV functies

Met de Z nano kijk je via My TV Online uiteraard op een moderne manier TV, dingen als timeshift, terugspoelen, pauzeren en opnemen gaan met gemak. Ook heeft de My TV Online app een vod en radio sectie die makkelijk terug te vinden in de strakke en mooie menu. Met de komst van de Z Nano is ook de gebruiksvriendelijkheid van My TV Online gestegen en is de ontvanger nu ook voor iedereen en elke leeftijd gelijk te gebruiken.De Z Nano is dus een volwaardige budget-friendly TV box die uitermate gebruiksvriendelijk is.

Perfecte software met extra apps.

De Formuler Z Nano is volledig IPTV gebaseerd, het startscherm is dan ook van My TV Online.
Met de goed gebouwde software, heb je ook de mogelijkheid om te genieten van appjes als YouTube.De app is mooi, overzichtelijk en multifunctioneel.
Door de classic IPTV interface wat met de komst van de Z Nano is uitgebracht is de ontvanger makkelijk voor ieder publiek.

partner icons
mytvonline_Logo copy

MyTv Online is een innovatief merk die een nieuw dimensie in de IPTV wereld heeft gebracht. Met de MyTv Online app ontgrendel je talloze functies.     

Mytvonline2-interface

Met deze app kan je een Favorietenlijst beheren, door jou favoriete zenders te selecteren met de ‘’favorite toetsdruk’’ van je afstandsbediening. Waardoor het toegevoegd wordt in jou favorietenlijst.

Om tot de mogelijkheid te beschikken om bijvoorbeeld je televisiescherm te casten naar een Android smartphone beeldscherm kan dat doormiddel van de app Miracast, die ook op het Formuler kastje staat naast de MyTv Online app. Doormiddel van de Miracast app kan je het scherm kasten naar je smartphone daarvoor zul je wel dezelfde WI-FI verbinding voor moeten hebben.

Om je Android smartphone/tablet als afstandsbediening te gebruiken, zul je een app moeten downloaden, genaamd de Air Sync app. Doormiddel van die app kan je je Android smartphone/tablet als afstandsbediening gebruiken.

formuler-z-nano-apps

Deze app heeft een zeer moderne interface en met alle mogelijke functies zoals:

  • Opnemen / Terugkijken
  • EPG 
  • VOD (Video On Demand)
  • TV series
  • Radio
  • Het beheren van een favorietenlijst
  • Het scherm casten naar een Android scherm of een smartphone casten naar een apparaat 
  • Een Android smartphone/tablet als afstandsbediening gebruiken 
Formuler-z-nano-vod

Hoe kan je deze functies toepassen?

Met VOD (Video On Demand) krijg je allerlei verschillende films te zien van actiefilms tot dramafilms, die gesorteerd zijn in een strak menu. Hetzelfde geld voor de TV Series. Dat krijg je te zien door op het ‘’menu toetsdruk’’ te klikken op je Formuler afstandsbediening. Waardoor je een overzicht te zien krijgt, waaronder VOD en TV Series.

Het pakket die je hebt kan o.a. Radio aanbieden. Er zijn verschillende pakketten die er worden aangeboden op gebied van radiokanalen, zo heb je bijvoorbeeld een pakket die alleen Nederlandse radiokanalen hebben. Maar natuurlijk heb je op de IPTV markt ook pakketten met radiokanalen van landen over de hele wereld.

PRODUCT SPECIFICATIES

Besturingsysteem:

Android Kitkat 4.4

Processor :

Hisilicon chipset

Werkgeheugen :

1GB DDR3

Video Decoding

– H.265 Main Profile@L5.0 High-tier
– H.264 BP/MP/HP@level 5.0
– Full-HD 3D videos(MVC), blu-ray navigation
– AVS baseline@level 6.0 and AVS-P16 (AVS+)

Interne geheugen:

4GB eMMC

Wifi:

Wi-Fi:  2.4GHz
Bekabeld netwerk: LAN 10/100 Mbit
Video ondersteuning: Full HD 1080p/ H.265 HEVC / 4K@60 fps
Aansluitingen: TV OUT : Video & Audio Output (1.4)
USB : USB 2.0 x 2
AV : 3.5mm A/V Mini Jack, S/PDIF
Other : microSD slot, Power Input
Stroom: 12V

NIEUWS

April 2019 Z-Series Software Update

Firmware versie: Z / Nano / Plus / Prime: v2.8.71 Zx / Zx 5G / Z7 + / Z7 + 5G: v1.2.71 App versie: MYTVOnline-versie: v1.9.71 Toepasselijke modellen: alle apparaten

MYTVOnline Hotfix v1.9.55

MYTVOnline hotfix voor Z-Series apparaten releaseVersie: 1.9.55 De hotfix v1.9.55 verhelpt de volgende bestaande problemen van voor alle Z-series apparaten Verbeteringen van de inactiviteitstimer FIX: Probleem met automatisch afsluiten

FORUM

[bbp-single-tag id=2557]

DOWNLOADS

GERELATEERDE PRODUCTEN

WIJ WAARDEREN UW FEEDBACK

Om onze klanttevredenheid te verbeteren, ontvangen wij graag reviews voor dit product!

De waardering van www.mediakoning.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 2432 reviews.
Jouw winkelwagen